preskoči na sadržaj

I. osnovna škola Vrbovec

 > PŠ Banovo
 

 

ps.banovo@os-prva-vrbovec.skole.hr


vijesti

Dabar 2019.

Autor: Administrator , Nikolina Crnčić, 18. 11. 2019. 08:27

U četvrtak, 14. studenog u 14.00 sati održano je u našoj školi međunarodno natjecanje iz informatike i računalnog razmišljanja. Sudjelovalo je 50 učenica i učenika od prvog do osmog razreda. Čestitke svima. Svoje rezultate su vidjeli natjecatelji nakon što su riješili svojih 12 zadataka za 40 minuta.

Ukupno je sudjelovalo u Republici Hrvatskoj 24769 učenika za osnovne i srednje škole.

Iz područne škole Banovo sudjelovali su: Lovro Srnec, 3. razred, Lana Marijanović, 4. razred i Antonia Tubić, 3. razred.

Voditeljica Nikolina Crnčić

 [više]

Kolektivna sadnja

Autor: Marinko Šimunek, Jasmina Žeger, 29. 10. 2019. 06:23

Učenici, roditelji te učitelji 1. OŠ Vrbovec priključili su se akciji kolektivne sadnje stabala pod nazivom "Zasadi drvo, ne budi panj" dana 26.10. na području PŠ Banovo. Posadili smo 20 sadnica šljive Čačanske ljepotice, na čijoj donaciji zahvaljujemo gradonačelniku Vrbovca Denisu Kralju te Komunalcu Vrbovec koji su osigurali sadnice. Posadili smo i 70-tak sadnica maline, kupine i ribizla na čemu smo zahvalni ljubaznoj gospođi Ljubici Jelenak iz Lipnice koja je donirala velikodušno svoje sadnice. Zasađenim sadnicama moći ćemo proizvoditi vlastite pripravke (džemove, sokove...) u našoj školskoj zadruzi "Ruke" čime ćemo učenike naše škole poticati na ekološku proizvodnju, brigu oko zasađenih sadnica te poduzetništvo.

 

 [više]

DAN ZAHVALNOSTI U PŠ BANOVO

Autor: Milka Magić, 17. 10. 2019. 06:41

U PŠ Banovo smo obilježili Dan zahvalnosti za plodove zemlje 16.listopada 2019. na Svjetski dan hrane.
Učenice, učenici i njihove učiteljice, Andrea Štajminger i Nikolina Crnčić, bili su jako vrijedni i kreativni .Sami su izrađivali i pekli kiflice sa sezamom. Cijela škola je mirisala na pečene kiflice.
Učenice i učenici su pročitali molitve zahvale Bogu, a nakon toga je naš đakon,Ivo Pejić, blagoslovio sve nas i hranu koju smo blagovali.
Bilo nam je lijepo zajedno, a kiflice su baš bile ukusne i fine.

 [više]

Arhiva naših vijesti   
 CMS za škole logo
I. osnovna škola Vrbovec / Trg Petra Zrinskog 2, HR-10340 Vrbovec / os-prva-vrbovec.skole.hr / ured@os-prva-vrbovec.skole.hr
preskoči na navigaciju